Start cao-traject woondiensten 2021. Doe mee!

In het najaar starten de onderhandelingen voor de cao Woondiensten 2021. De voorbereidingen voor de nieuwe onderhandelingen zijn in volle gang. We zijn benieuwd naar jouw ideeën voor een nieuwe cao en nodigen jou van harte uit om de enquête in te vullen.

We willen jou vragen om jouw reactie uiterlijk woensdag 19 augustus aanstaande bij ons in te leveren.

<< GA NAAR DE ENQUÊTE >>

Met een aantal betrokken kaderleden (cao+-commissie) bespreken we de uitkomsten van de enquête. Vervolgens bepaalt de cao+-commissie op basis van het CNV-arbeidsvoorwaardenbeleid en de uitkomsten van de enquête de inzet van CNV Vakmensen voor de cao.

Cao+- commissie, versterking gezocht
Vind je het leuk om mee te praten over jouw eigen arbeidsvoorwaarden en de ontwikkelingen in de sector Woondiensten, dan is de cao+-commissie iets voor jou. In de digitale flyer die we meesturen met deze nieuwsbrief lees je er meer over. En kijk ook eens op Je Achterban voor meer info!

<< GA NAAR JE ACHTERBAN VOOR MEER INFO >>

Geniet van de zomer
Het is een raar jaat. Het corona-virus heeft dit jaar het leven van iedereen bepaald. Zowel in privé als in werk werd het leven op zijn kop gezet. De zomervakantie wordt ook anders  dan je van tevoren had gedacht. Ik wens je in ieder geval een goede zomervakantie toe. Een zomer, waarin je even op adem kunt komen en de dagelijkse besognes opzij  kan zetten.

Goede vakantie!

Met vriendelijke groeten,
namens CNV Vakmensen,

Robbim Heins
bestuurder

PS STUUR DEZE NIEUWSBRIEF OOK DOOR AAN JE COLLEGA DIE GEEN LID IS

 

Downloads