Al het nieuws

Enquête arbeidsvoorwaarden Cao Woondiensten 2022

In het najaar starten de onderhandelingen voor de Cao Woondiensten 2022. De voorbereidingen voor de nieuwe onderhandelingen zijn in volle gang. We zijn benieuwd naar jouw ideeën voor een nieuwe cao en nodigen jou van harte uit om de enquête in te vullen.

Doe mee!
Bepaal mede de vakbondsinzet voor de Cao woondiensten. Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je ook hier de enquête invullen.
 
We willen je vragen jouw reactie uiterlijk vrijdag 10 september 2021 bij ons in te leveren. Met een aantal betrokken kaderleden (cao-commissie) bespreken we de uitkomsten van de enquête. Vervolgens bepaalt de cao-commissie op basis van het CNV-arbeidsvoorwaardenbeleid en de uitkomsten van de enquête de inzet van CNV Vakmensen voor de cao 2022.

Cao-commissie versterking gezocht
Vind je het leuk om mee te praten over jouw arbeidsvoorwaarden en de ontwikkelingen in de sector Woondiensten, dan is de cao-commissie iets voor jou. Lijkt het jou boeiend en wil je meer informatie over de cao-commissie, schroom dan niet om mij te mailen: r.heins@cnvvakmensen.nl

Blijf op de hoogte
Uiteraard houden we je van de ontwikkelingen aan de vakbondstafel op de hoogte. Na iedere onderhandelingsronde ontvang je een nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt. Overigens kun jezelf ook meepraten en reacties achterlaten op ons digitale platform JeAchterban.

Namens de CNV-onderhandelingsdelegatie:
Ronald Everard en Nicole Geerts,

Robbim Heins, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1987 / r.heins@cnvvakmensen.nl