Loopbaanoriëntatie met de Loopbaanwijzer

Wie ben je, waar ben je goed in, wat zijn je verbeterpunten, waar ligt je talent? De Loopbaanwijzer van het Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties (FLOW) vertelt het je.

Loopbaanwijzer vernieuwd

De loopbaanwijzer is vernieuwd. Het wordt nu nog gemakkelijker om gebruik te maken van de loopbaanwijzer. Voor medewerkers, werkzaam bij een woningcorporatie, is de loopbaanwijzer een belangrijk hulpmiddel. De loopbaanwijzer helpt je om op een positieve manier na te denken over je loopbaan. In een krimpende sector, waarin de functie-eisen veranderen is het steeds weer van belang om over je toekomst na te denken. Wat wil ik, wat kan ik, waar beleef ik plezier aan. De loopbaanwijzer bestaat uit verschillende testen. Via de verschillende testen krijg je beter inzicht in je eigen talenten, interesses en loopbaanwensen. Aansluitend aan de deelname aan de loopbaanwijzer kun je gratis twee loopbaangesprekken met ervaren loopcoaches voeren. De loopbaanwijzer is er voor jou: maak er gebruik van.

Tablet of mobiel

De nieuwe loopbaanwijzer bevat diverse instructiefilmpjes. De opmaak is frisser geworden en je loopt er gemakkelijker doorheen. De loopbaanwijzer is nu ook goed te bekijken op een tablet of mobiel.