Wisseling van de wacht - nieuwe onderhandelaar CNV Vakmensen

In deze nieuwsbrief deelt CNV Vakmensen mee dat er een wisseling van bestuurder plaats zal vinden. Roel van Dijk zal uit de sector verdwijnen en iets anders gaan doen. Anthony Williams zal zijn plaats in gaan nemen.

Met de wisseling van bestuurders verandert er voor jou helemaal niets. CNV Vakmensen zal zich tot het uiterste inspannen om een passende cao voor jou uit te onderhandelen. Daarnaast zal de individuele dienstverlening ook blijven zoals die is.

CNV Vakmensen bedankt voor Roel voor zijn inzet en wenst hem succes met zijn nieuwe taak. Uiteraard wenst CNV Vakmensen Anthony alle succes toe in deze sector.

Even voorstellen

Mijn naam is Anthony Williams, bestuurder/onderhandelaar bij CNV Vakmensen. De afgelopen jaren ben ik de onderhandelaar geweest voor een 9-tal bedrijfscao’s. Daarnaast heb ik namens CNV zitting gehad in diverse werkgroepen, overlegorganen en commissies.

De komende periode staan voor mij in het teken van een kennismaking met de sector en belangrijker: De leden van CNV Vakmensen die werkzaam zijn in de sector. Ik kijk er enorm naar uit om het gesprek met onze leden aan te gaan.

Cao gesprekken

Na de zomervakantie starten ook de eerste gesprekken over de nieuwe cao. Ter voorbereiding hierop zal ik op korte termijn een bredere oproep doen om mee te denken over de voor jou belangrijke onderwerpen in de cao.  

Mocht je eerder dan dat moment vragen hebben over deze wisseling van de wacht, vragen of input hebben voor de nieuwe cao of anderszins contact willen, dan kun je mij bereiken op onderstaande contact gegevens.

Graag tot snel!

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error