Wat spreken we af in nieuwe cao Afbouw?

Zoals je wellicht weet, loopt jouw cao Afbouw af. Deze cao geldt voor stukadoors, plafond- en wandmonteurs, vloerenleggers, terrazzo en de natuursteen. Partijen hebben ondertussen uiteraard contact met elkaar.

Afgesproken is dat we, ondanks de problemen die er spelen op het gebied van stikstof en pfas, toch de onderhandelingen gaan starten. Er zijn sectoren die de onderhandelingen uitstellen, maar de afbouw gaat beginnen.

Jouw inbreng is belangrijk

CNV Vakmensen vindt het belangrijk dat jij inbrengt wat er bij jou en jouw werkgever leeft, daar het een cao is voor heel de sector.

Omdat de sector heel breed is, is het van belang dat iedereen zegt wat men vindt en iedereen zich herkent in deze cao.

Vul de enquête in

Om het niet te lastig te maken heeft CNV Vakmensen een enquête gemaakt. Iedereen die dat wil, kan deze invullen. Zo krijgt CNV Vakmensen een beeld van dat wat er leeft in de sector en kunnen we de voorstellen zo opstellen, dat iedereen tot zijn of haar recht komt.

Vul de enquête in ->*

Doe dit voor 30 november, zodat CNV Vakmensen aansluitend de wensen inventariseert, de voorstellen opstelt en indient.

*Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.jeachterban.nl/afbouw

Praat mee

Via Je Achterban Afbouw praat jij mee over de inhoud van jouw cao. Iedereen, lid of niet, mag daar zijn of haar wensen kenbaar maken. Ook andere vragen mag je daar stellen, zodat wij die kunnen beantwoorden.

Tot slot
Het kan zijn dat er zaken zijn die je niet via jeachterban.nl of via de enquête kwijt kunt. Mail dan persoonlijk naar mij. Ik zal dan mijn best doen je vragen te beantwoorden of zal je vragen doorzenden naar een collega, zodat die jouw vraag beantwoordt.

Roel van Dijk
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 53 38 44 73
E: r.vandijk@cnvvakmensen.nl