Rectificatie foutieve reageertijd enquête over de cao Afbouw

Vandaag hebben jullie een nieuwsbrief ontvangen over de cao Afbouw. Daar is een fout geconstateerd. De reageertijd voor het invullen van de enquête is tot en met 8 september. Onze excuses hiervoor.

Op vrijdag 29 september staat de eerste ronde van gesprekken omtrent de nieuwe cao afbouw gepland. Tijdens een aantal overlegrondes gaan we proberen een goede cao af te spreken die recht doet aan de wensen die leden van onze vakbond hebben.

Natuurlijk gaat een belangrijk deel van de gesprekken over koopkracht en dus de loonontwikkeling, maar toch zijn er dikwijls ook andere onderwerpen die de aandacht behoeven.
Onderwerpen die jij bij mij op de agenda kunt zetten. Om de inzet voor onze gesprekken te kunnen bepalen wil ik je graag vragen om mee te denken. Door deel te nemen aan onderstaande korte enquête kun jij je input geven voor de
onderhandelingen. Deze input vertalen we door in de voorstellenbrief die de start is van onze gesprekken.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN DE KORTE ENQUÊTE. Dit kan tot en met 8 september 2023.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Afbouw kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina. Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen jou het liefst zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om je gegevens te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door aan secretariaat@cnvvakmensen.nl

Vul de enquête in op de cao-pagina van Afbouw. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ dan in het zoekveld Afbouw. Hier vind je een tijdsbalk. Bij “ideeën” kan je de enquête invullen.
Mocht je liever per e-mail willen reageren dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een kort bericht naar a.williams@cnvvakmensen.nl. Let op: in verband met mijn aanstaande vakantie kan het wat langer duren voor je een reactie ontvangt.

Ik hoop dat velen van jullie de moeite nemen om de korte enquête in te vullen. Laten we samen gaan voor een goede cao!
Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven. Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Rest mij voor dit moment niets anders dan jullie een mooie zomer toe te wensen. Geniet van welverdiende rust met familie en vrienden. Graag tot snel!


Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error