Leden CNV Vakmensen stemmen in met cao resultaat Afbouw

De leden van CNV Vakmensen hebben met een grote meerderheid van stemmen ingestemd met het cao resultaat. Daarmee is de nieuwe cao een feit.

De afgelopen periode hebben de leden van de vakbonden FNV en CNV Vakmensen kunnen stemmen over het bereikte resultaat. De uitkomst van de stemming is dat 74% van de leden hebben ingestemd met het resultaat. Een grote meerderheid dus.

Kristische kanttekeningen

Belangrijke kanttekeningen die door de leden zijn geplaatst betreffen de ingangsdatum van de verhoging. Natuurlijk hebben we ons ingezet voor een verhoging per januari, maar in de onderhandelingen hebben we op dit punt een concessie moeten doen. We snappen dat dit tot teleurstelling leidt, maar zijn ervan overtuigd dat dit alles overziend een acceptabel compromis is.

De komende periode staat in het teken van het uitwerken en aanmelden van de nieuwe cao(teksten). Zodra deze beschikbaar is zal hij worden gepubliceerd op de cao pagina. Natuurlijk ontvangen jullie hier dan ook bericht van. 

Word lid van de cao commissie

Het duurt natuurlijk nog even voor de nieuwe cao moet worden afgesproken. Maar ook tussentijds gebeurt er van alles in de sector, of het nu gaat over de manier waarop we invulling geven aan de huidige cao afspraken of meedenken over initiatieven om mensen te interesseren en te behouden voor de sector. Ik ben altijd op zoek naar betrokken vakmensen uit de sector die graag mee willen praten én beslissen over de koers die wij als vakbond varen. 

Spreekt dit je aan en zou je me meer willen weten over de rol van cao commissielid? Neem contact met me op en ik vertel je er graag meer over. 

Cao online

Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga hier naar jouw cao-paginaAnthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl