De onderhandelingen cao Afbouw gaan weer van start

Eind september starten de cao-onderhandelingen weer voor een nieuwe cao in 2022. CNV Vakmensen wil weten wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao Afbouw.

Even terug
Allereerst hoop ik dat jij een goede vakantie hebt gehad. Ondanks dat corona nog heerst, was er toch relatief veel mogelijk. Ik hoop dat jij daar gebruik van hebt kunnen maken zodat je uitgerust weer hebt kunnen beginnen. 

Wat wil jij
Omdat het belangrijk voor CNV Vakmensen is om te weten wat jij als werknemer wil, vragen we je in deze nieuwsbrief om jouw input. We hebben een online enquête hiervoor gemaakt. Vul deze enquête dus in, en stuur de link ook door aan jouw collega die nog geen lid is. Op deze manier ontvangen wij veel inbreng van zowel jou als je collega’s, lid of geen lid, iedereen mag reageren. Klik hier om naar de digitale enquête te gaan. Invullen kan tot maandag 27 september 2021. 
Dit kan ook via de online community JeAchterban waar ‘afbouwers’ in een eigen omgeving openlijk met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan tref je op jeachterban de link aan om de enquête in te vullen. 

Tot slot 
Ik doe een dringend beroep op je om deze enquête in te vullen. Uiteraard mag je mij ook rechtstreeks benaderen. Ik droom van veel reacties zodat we een mooie voorstellenbrief kunnen maken die door een brede achterban wordt gedragen.

Eerste onderhandelingsdatum
Woensdag 29 september starten de cao-onderhandelingen.

Roel van Dijk, bestuurder
M 06 5338 4473 / r.vandijk@cnvvakmensen.nl