Werkgevers Betonpompen- en mortelbedrijven kom met een beter aanbod!

De cao is al sinds 1 juli verlopen en nog steeds hebben we geen nieuwe cao. Het schiet niet op! De werkgevers zijn met een veel te slecht bod gekomen. Daarom willen we dat zij bij de eerstvolgende onderhandelronde met een beter totaalpakket aan tafel komen. Daarom zijn we samen met FNV een petitie gestart. Doe jij mee?

Wat moet beter?

Op deze punten willen wij dat werkgevers een flinke stap zetten:

  1. Loon: het loonbod van werkgevers van 1,5% voor een half jaar is veel te laag
  2. Zwaar werkregeling
  3. Vakantietoeslag opbouwen ook over de overuren
  4. 2 extra verlofdagen
  5. Verhoging reiskostenvergoeding
  6. Aanpassen TvT-regeling

Laat van je horen!

Laat zien dat ook jij en je collega’s het belangrijk vinden dat werkgevers aan tafel komen met betere voorstellen en TEKEN DE PETITIE!
Deel deze petitie met al je collega’s en vraag ze om de petitie te ondertekenen.

Cao-online

Op de cao-pagina kun je jouw vragen kwijt en je kunt ook reageren. Reageren op dit bericht, op de cao-onderhandelingen of vertel ons wat jij vindt wat wij moeten doen in de sector! Het laatste nieuws over jouw cao en ook deze petitie is daar terug te vinden.

Zonder leden geen cao

Werf een lid en profiteer allebei. De aanbrenger krijgt een cadeaubon van € 20,- Het nieuwe lid betaalt slechts € 20,23 voor de eerste 6 maanden in totaal.
Ga naar www.cnvvakmensen.nl/werven of ga naar www.cnvvakmensen.nl/lidworden. Hoe meer van jouw collega's lid zijn van een vakbond, hoe groter onze, dus jouw impact is op de uitkomst.

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error