Voorstellen CNV Vakmensen cao Ardagh

Voorstellen voor Ardagh Glass Benelux, leden aan zet.

Woensdag 26 april zijn de eerste cao-onderhandelingen voor de nieuwe cao. Voor mij zijn dit de eerste onderhandelingen bij jullie bedrijf. Ik treed in de voetsporen van collega Gerard van Cuijk, al is dat tijdelijk.

Het zijn roerige tijden op dit moment, een inflatie van meer dan 10% was enkele jaren geleden nog ondenkbaar. Toch gebeurt het, we zullen ons uiterste best doen je koopkracht zo ver als mogelijk te herstellen.
In de bijlage vind je onze voorstellen. We noemen geen percentage voor de loonsverhoging. Onze collega’s van het FNV doen dat wel.
Dit doen we strategisch, zo lopen beide bonden elkaar niet voor de voeten en kunnen wij sturen naar het hoogst haalbare.

Heb je vragen, opmerkingen of mis je iets in de voorstelbrief, schroom dan niet tot uiterlijk maandag 24 april te reageren via p.vlaming@cnvvakmensen.nl of spreek Erik, Tobias of Jacco aan.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Ardagh Glass kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Ardagh Glass in het zoekveld.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!


Mede namens, Erik Oomkes, Tobias Wolff en Jacco Nieuwenhuizen,

Peter Vlaming
Bestuurder CNV Vakmensen
E: p.vlaming@cnvvakmensen.nl
M: 06 5329 5256

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error