Uitslag stemming eindbod vlakglas

De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor de sector vlakglas hebben niet geleid tot een gezamenlijke overeenkomst. De werkgevers hebben een eindbod uitgebracht en deze hebben we met een negatief advies ter stemming voorgelegd.

Tot vorige week konden jullie reageren op het eindbod van de werkgever. De leden van zowel CNV Vakmensen als FNV hebben het eindbod van de werkgever verworpen en hebben aangegeven bereidt te zijn tot het voeren van acties. Fijn om te weten dat jullie ons advies hebben overgenomen en ons op die wijze hebben gesteund, dank daarvoor. 

We hebben de werkgeversdelegatie geïnformeerd over de uitkomst van de stemming en hen opgeroepen om opnieuw in overleg te gaan met ons om tot een verbeterd eindbod te komen of beter nog een onderhandelingsresultaat. Daarop zijn we als vakbonden uitgenodigd voor een overleg op 28 februari aanstaande. We hopen dan in overleg met de werkgevers tot een nieuw resultaat te komen wat we aan jullie kunnen voorleggen ter stemming. 

Mocht dat resultaat uitblijven op 28 februari zullen we het actietraject opstarten om op die manier de druk te vergroten om tot een nieuwe cao te komen voor jouw en je collega's die werkzaam zijn in de vlakglas. 

CAO Pagina
Op de cao-pagina kun jij ook ideeën indienen en je kunt je collega's, ook al zijn zij (nog) geen lid, vragen dit ook te doen of te stemmen op een idee van jou. Ga naar de cao-pagina Vlakglasen sla deze op. Tijdens het hele cao-traject kun jij hier vragen stellen en ook reageren! 

Vragen, opmerkingen, lid worden
Heb je nog vragen, opmerkingen, laat het ons weten! Ben je blij met ons?

Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals je nog niet georganiseerde collega. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.
Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

Hartelijke groet, 

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen

m: 06 5160 2057
e: h.oomkes@cnvvakmensen.nl
i: www.cnvvakmensen.nlLaat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error