Uitnodiging voor medewerkersbijeenkomst LC Glass

Eind november gaan CNV Vakmensen, de andere vakonden en de directie van LC Glass onderhandelen over de nieuwe cao. Wij graag met jullie in gesprek over de onderwerpen voor deze onderhandelingen.

Medewerkersbijeenkomsten CNV Vakmensen

Je bent als medewerker van harte welkom om deel te nemen aan één van de bijeenkomsten op 8 november aanstaande in de oude kantine. 

De eerste bijeenkomst is van 12.30 uur tot 13.30 uur,

De tweede bijeenkomst is van 14.00 uur  tot 15.00 uur. 

De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle medewerkers van LC Glass of je nu wel of geen lid bent van CNV. Mocht je geen lid zijn van CNV dan nemen we je input mee als suggestie. Op basis van de beide uitkomsten die tijdens de medewerkers bijeenkomsten worden besproken wordt er een voorstellenbrief gemaakt. Daarover stemmen uiteindelijk de leden van CNV of dat de inzet gaat worden voor de komende onderhandelingen. Ik wil je vragen om alvast na te denken over de onderwerpen die je belangrijk vindt en graag wilt terug zien in de voorstellenbrief. 

Wil je in aanloop naar de bijeenkomsten alvast meer weten over de inzet van CNV en ons arbeidsvoorwaardenbeleid voor 2024 dan kun je terecht op deze pagina. De data voor de cao onderhandelingen zijn 27 november, 12 december en 9 januari als reservedatum mochten we na 12 december nog meer tijd nodig hebben om een resultaat te bereiken. 

Ik hoop jullie in grote getale te zien op een van de beide bijeenkomsten. Mocht je in vragen hebben laat het dan gerust weten, je kunt me bereiken via onderstaande gegevens. 

Vriendelijke groet, 
mede namens de kaderleden
Arnoud Bakker, Dennis van Zanten, Steven de Jong, Jan van Loopik en Greet van Weenen

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen

t: 06 5160 2057
m: h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error