Onderhandelingsresultaat sociaal plan Spanbeton

Afgelopen week hebben CNV Vakmensen en FNV een onderhandelingsresultaat bereikt over het sociaal plan voor Spanbeton. Alhoewel niet al onze voorstellen zijn overgenomen, denken we toch dat we het maximaal haalbare resultaat hebben bereikt. Het laatste woord is nu aan jullie.

Onderhandelingsresultaat
Zoals jullie weten zijn we de laatste weken in gesprek geweest met jullie werkgever over een sociaal plan. Na een aantal onderhandelingsrondes zijn we uitgekomen op het onderhandelingsresultaat dat jullie in de bijlage aantreffen. Gezien de omstandigheden denken we dat dit het best haalbare resultaat is.

Als inzet voor de onderhandelingen hadden we het sociaal plan van 2018 voor ogen. Jullie werkgever heeft echter aangegeven, gezien de huidige financiële mogelijkheden van het bedrijf, niet verder te kunnen gaan dan de oude transitievergoeding met een factor 1.15, in plaats van de factor 1.3, zoals dat in het vorige sociaal plan gold. Overige zaken zijn nagenoeg gelijk aan het oude plan.

Jouw stem telt
Het woord is nu aan de leden, aan jullie dus. We horen graag jullie reactie.
Klik HIER om digitaal je stem uit te brengen, dit kan uiterlijk tot en met 16 juni. Mocht je deze nieuwsbrief per post ontvangen, maak dan gebruik van de bijlage.

Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Peter Bloemendaal
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 87
E: p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl

Downloads