Onderhandelingsresultaat cao Kalkzandsteen en Cellenbeton

Begin juni hebben de vakbonden CNV Vakmensen en FNV bij VNK werkgevers kenbaar gemaakt dat de leden van de vakbonden het eindbod hebben afgewezen. Op 21 juni hebben wij van de werkgevers een uitnodiging ontvangen om de onderhandelingen weer te hervatten. Werkgevers hadden ruimte om het eindbod te verbeteren.

Op 27 juni zijn wij de onderhandelingen weer begonnen. Dit heeft geresulteerd in een onderhandelingsresultaat. Bijgaand treffen jullie het volledige onderhandelingsresultaat aan die wij positief aan jullie voorleggen.

Nu is het aan leden om hun stem uit te brengen over het onderhandelingsresultaat. Kun je instemmen met dit onderhandelingsresultaat of niet?

Je kunt hier je stem digitaal uitbrengen uiterlijk 7 juli zodat wij de werkgever dit op 8 juli kunnen laten weten of leden hebben ingestemd of niet. Dit in verband met de berekeningen die gemaakt moeten worden over de afgelopen periode van loonsverhoging en de reiskosten die, wanneer de leden instemmen, ingaan op 1 januari 2022. Het streven is om de nabetalingen zo snel als mogelijk uit te kunnen betalen.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan Kalkzandsteen in de zoekbalk. Op deze site kun je ook je stem uitbrengen. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief en daarin staat de link om te stemmen.

Heb je vragen of opmerkingen dan hoor ik deze graag van je. Je kunt mij hiervoor bellen of mailen. Wanneer jullie een uitleg willen hebben over het onderhandelingsresultaat of met ons hierover op locatie in gesprek willen, dan kunnen jullie ons hiervoor uitnodigen. Wij proberen dit voor 7 juli in te plannen.

Mede namens de onderhandelingsdelegatie Fred Stoffer (Calduran) en Henk Mink (Xella),

Willem Timmer
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 57
E: w.timmer@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error