Leden LC Glass stemmen in met onderhandelingsresultaat

In de afgelopen week kon je stemmen over het onderhandelingsresultaat dat we hebben bereikt met de directie van LC Glass. De stemming is vanmorgen gesloten.

Een groot gedeelte van de leden heeft gehoor gegeven aan de oproep om zijn of haar stem uit te brengen over het onderhandelingsresultaat. De uitkomst van de stemming is dat 94% van de leden voor het resultaat heeft gestemd. Dat is een hele duidelijke en mooie uitkomst van de stemming. Ik wil jullie bedanken voor jullie steun en vertrouwen tijdens de afgelopen onderhandelingen. Ik wil hierbij ook mijn dank en waardering uitspreken naar de kaderleden die jullie maar ook mij van informatie en feedback hebben voorzien waardoor dit onderhandelingsresultaat tot stand is gekomen. 

LC Glass heeft aangegeven er naar te streven om bij de salarisbetaling van februari de overeengekomen loonsverhoging met terugwerkende kracht uit te betalen. Het kan zijn dat dit niet lukt dan vindt de correctie plaats bij de salarisbetaling van maart.

Pensioenen
Tijdens de onderhandelingen hebben we ook gesproken over het pensioen in relatie tot de nieuwe wet toekomst pensioenen en de transitie die we daarvoor moeten oppakken als sociale partners. Ik zal hiervoor in de loop van maart/april een bijeenkomst plannen waarbij we ook gelijk het cao traject kunnen evalueren. 

Voor nu wil ik jullie feliciteren met de uitkomst en de nieuwe cao die tot stand is gekomen. 

Vriendelijke groet, 

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen

m: 06 -5160 2057
e: h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error