Enquête cao Betonproductenindustrie

Binnenkort zal ik starten met de cao-onderhandelingen voor jouw cao. Hiervoor is jouw input essentieel, het zijn immers jouw arbeidsvoorwaarden.

Graag vraag ik je dan ook om deze enquête in te vullen, zodat ik een goed beeld heb van wat je belangrijk vindt en wat je op dit moment nog mist in de cao.
Ga naar de enquête via deze link.

Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je de enquête vinden op de cao-pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en type "Betonproductenindustrie" in het cao zoekveld.

Stuur de enquête ook gerust door naar andere collega’s die geen lid zijn. Hoe meer input ik namelijk heb, des te beter beeld ik krijg wat er onder de werknemers speelt.

Nieuwe vakbondsbestuurder

Graag wil ik mij eerst kort voorstellen. Ik ben Tossif Alvi en ik ben jouw nieuwe vakbondsbestuurder/cao-onderhandelaar voor de betonproductenindustrie.

Hulp nodig!

Voor deze cao-onderhandelingen ben ik nog op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de cao-commissie (een cao-denktank). Wil je mij hierin helpen? Laat het dan vooral weten!

Concreet betekent dit dat wij enkele malen bijeen komen om de cao-onderhandelingen te bespreken. Hierbij hoef je verder niets te kunnen, alle input is gewenst.

Vragen en/ of opmerkingen?

Op de cao-pagina kun je altijd jouw vragen stellen en reageren. Het hele traject kun je daar volgen en actief meepraten bij alle fases. Ga direct naar jouw cao-pagina

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, ook als er andere werkgerelateerde situaties spelen, schroom dan niet om via de onderstaande contactgegevens contact met mij op te nemen.

Alvast bedankt voor het invullen! De stemming sluit 10 december!

Tossif Alvi
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-8192b0379
E:  t.alvi@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error