CNV akkoord met cao voor Ardagh

CNV enige partij bij nieuwe cao Ardagh.

Zo wij jullie eerder gemeld hebben, heeft een meerderheid van onze leden voor het onderhandelingsresultaat gestemd. Dit betekent dat wij kunnen tekenen zodat er daadwerkelijk sprake is van een nieuwe cao.

Bij FNV was er geen meerderheid voor dit resultaat te vinden. Het is niet tot nieuw overleg gekomen tussen FNV en Ardagh. Wij hebben beide partijen tijd gegeven om te bepalen of men alsnog tot overeenstemming kon komen.
Nu dit niet het geval is, zullen wij deze week overgaan tot ondertekening van de nieuwe cao. Het ziet ernaar uit dat wij de enige werknemersorganisatie zijn die nu tekent. Het is aan de FNV-leden of men alsnog akkoord gaat of dat men de cao voor dit jaar niet tekent. In geval men niet tekent, is er toch een nieuwe cao die geldt voor alle werknemers die onder de huidige cao vallen.

Wij vinden het jammer dat beide bonden niet gezamenlijk achter dit akkoord kunnen staan. Het is echter geen unieke situatie, dit komt helaas vaker voor. Wij vertrouwen erop dat de FNV collega’s bij de eerstkomende cao-onderhandelingen weer aan zullen sluiten.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Mede namens de CNV-kaderleden
Jacco Nieuwenhuizen, Tobias Wolff en Erik Oomkes

Peter Vlaming
Bestuurder CNV Vakmensen
E. p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error