Cao-onderhandelingen Owens Corning Veil van start

De cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao bij Owens Corning gaan binnenkort beginnen. Wij nodigen je daarom uit voor een ledenbijeenkomst om met elkaar te bespreken wat onze cao-voorstellen moeten worden.

Hoge inflatie

Zoals jullie weten is de inflatie de afgelopen tijd erg hoog geweest. Hier zullen wij tijdens de onderhandelingen rekening mee moeten houden door in te zetten op een goede loonsverhoging als compensatie voor de sterk gestegen prijzen. Uiteraard zijn er meer onderwerpen die wij tijdens de onderhandelingen in kunnen brengen. Wij horen daarom graag van jou wat je ideeën zijn over de loonsverhoging en welke andere onderwerpen je belangrijk vindt.

Ledenbijeenkomsten op 11 april en 13 april

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 11 april en op donderdag 13 april.
Locatie: Van Gogh Meetingroom 2
Tijden:
- 1e sessie van 12.30 tot 13.30 uur en 
- 2e sessie van 14.15 tot 15.15 uur. 

Door de inflatie zullen dit andere cao-onderhandelingen worden dan normaal. We hopen daarom op een grote opkomst bij de bijeenkomsten!

Cao-traject online

Het hele cao-traject kun je online volgen. Bij alle fases kun je jouw vragen kwijt en ook reageren. Nu het cao-traject gaat starten kun je jouw ideeën plaatsen. Wat wil jij in de nieuwe cao terug zien? Laat het weten op de cao-pagina

Heb je nog vragen?

Plaats ze op de cao-pagina of neem dan contact met mij op. Met de start van dit cao-traject kan je binnenkort op de cao-pagina alle informatie aantreffen over het traject. Houd daarom de cao-pagina in de gaten: Cao Owens Corning Veil | CNV Vakmensen

Job Marskamp, bestuurder CNV Vakmensen
M 2304 0210 / j.marskamp@cnvvakmensen.nl

 

 

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error