Cao Kalkzandsteen en Cellenbeton

Stemming onderhandelingsresultaat Cao Kalkzandsteen en Cellenbeton afgerond.


Uitslag stemming

De uitslag van deze stemming over het onderhandelingsresultaat is dat leden van CNV Vakmensen met een ruime meerderheid hebben ingestemd met het resultaat. Ik zal namens CNV Vakmensen de nieuwe cao gaan ondertekenen, deze heeft een looptijd van 1 januari 2022 – 31 december 2022.

Er zijn ook leden die hebben tegengestemd. De reden die zij hiervoor opgaven, was dat er niets geregeld was voor ouderen. Zij hadden graag gezien dat de, in onze voorstellen genoemde, sectorale AWO geregeld was. Ik had ook graag gezien dat wij hierover snelle afspraken hadden kunnen maken, dat is helaas nog niet gelukt. Wel hebben wij de afspraak gemaakt om dit de komende tijd in een werkgroep te bespreken. Wanneer hier meer informatie over bekend is, zal ik deze met u delen.

Kilometer vergoeding

Ander punt wat genoemd werd was de KM vergoeding woon werkverkeer. Leden vinden dat de max van 60 km niet meer kan en dat de max moet verdwijnen. dit voorstel zullen wij meenemen in onze voorstellen voor de nieuwe onderhandelingen die dit jaar nog zullen gaan beginnen.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag of opmerking over onze cao Kalkzandsteen en Cellenbeton? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag
stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Mede namens de onderhandelingsdelegatie kaderleden Fred Stoffer Calduran en Henk Mink Xella,

Willem Timmer
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 20 29 57
E w.timmer@cnvvakmensen.nl

Downloads