Cao Ardagh Glass, wat kan beter? Dat weet jij!

Het is weer tijd voor de onderhandelingen over jouw nieuwe cao. We hebben een uitnodiging van je werkgever ontvangen om te komen praten over de nieuwe cao. Mooi, want er valt nog heel wat te verbeteren.

Wat moet er in die cao komen?

Wat zijn jouw wensen voor deze nieuwe cao? We hebben een enquête opgesteld en daarin kunnen jij en al jouw collega's aangeven wat ze belangrijk vinden in hun werk.

Start de enquête!

Praat en denk mee over een jouw arbeidsvoorwaarden!

Het is belangrijk dat de nieuwe cao van Ardagh past bij de huidige tijdsgeest én dat jij je als medewerker hierin herkent. Jouw hulp hierbij is voor ons van groot belang.
Als CNV lid ben jij de ogen en oren van de werkvloer en breng je belangrijke informatie en kennis mee waardoor we een nieuwe cao meer kunnen laten aansluiten bij de medewerkers die binnen ons bedrijf werkzaam zijn.

Cao-online

Op de cao-pagina van Ardagh Glass zijn alle stappen van het cao-traject te volgen. Alle nieuwsbrieven die met het cao-traject te maken hebben kun je daar terugvinden en bij alle fases kun jij reageren en je vragen stellen. Ook kun je op elkaar reageren. In deze fase kun je daar jouw idee plaatsen. Vraag je collega's dat ook te doen. Ga direct naar de cao-pagina Ardagh Glass.

Maak je collega lid

Hoe meer leden er zijn bij Ardagh Glass, hoe groter onze (dus jouw) invloed is. Samen, met elkaar hebben we meer macht, kunnen we veel meer een vuist maken voor eerlijke en goede arbeidsvoorwaarden. Jij bent lid, dus jij begrijpt dat. Maak nu jouw collega ook lid. Juist in deze fase. Voor elk lid die jij inschrijft ontvang jij een digitale keuze cadeaubon t.w.v. € 20,-. Ga naar de actiepagina voor het huidige aanbod.

We horen graag van jou.

Jacco Nieuwenhuijzen (kaderlid CNV)
Thomas Wolff (kaderlid CNV)
Leon van der Elsen (bestuurder CNV)

Ps. Vergeet ook niet te stemmen op een CNV-kandidaat bij de aanstaande OR-verkiezingen!