Al het nieuws

Binnenkort Cao onderhandelingen O-I

De cao onderhandelingen staan weer voor de deur. Samen met de kaderleden zijn wij daarom met de cao voorstellen bezig. Wij nemen uiteraard graag jouw punten mee in de cao onderhandelingen.

De cao voorstellen

Op hoofdlijnen denken wij aan de volgende voorstellen:
Loon: 5%, wij denken er aan om een deel van die 5% in een vast bedrag te vragen. Dit heeft alles effect dat de loonschalen iets meer naar elkaar toe groeien. Uiteraard zullen wij ook de ziekenkostenvergoeding voorstellen.
Duurzame inzetbaarheid: Het is belangrijk om gezond je pensioen te halen. Wij willen inzetten op afspraken om dit mogelijk te maken.
Scholing en ontwikkeling: Wij vinden het belangrijk dat je als medewerker mogelijkheden hebt om je te scholen en te ontwikkelen zodat je aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt.

Wat wil jij geregeld zien?

Wat vind jij van de cao voorstellen? Ben je het er mee eens of zie je het graag anders? Heb je aanvullingen? Laat het ons weten voor 17 maart. Op de cao-pagina kun jij jouw ideeën plaatsen of stemmen op een idee van iemand anders. Het hee cao-traject is te volgen op de cao-pagina. Sla hem dus op in je bookmarks. Ga naar de cao-pagina en praat mee!
De cao onderhandelingen beginnen op 21 maart.

Nieuwe CNV-bestuurder


Door een verschuiving in de werkpakketen bij CNV zal er in de toekomst een nieuwe CNV bestuurder actief worden bij O-I. Het gaat om mijn collega Remy Biesmans. Dit cao traject zal ik samen met Remy doen zodat er een goede overdracht is.

Agostino Di Giacomo Russo
Bestuurder CNV Vakmensen
T 06 478 26 875

Wil je laten weten wat jij belangrijk vindt? Deel jouw idee hieronder.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error