Bijlage onderhandelingsresultaat.

Recentelijk heb je een mail ontvangen over het onderhandelingsresultaat in de Betonproductenindustrie. Hier zat per ongeluk de bijlage van dit resultaat niet bij. Hierbij de bijlage alsnog. Mocht je nog niet gestemd hebben. Stem vooral!

Gevolgen uitbrengen stem

Er zijn twee mogelijkheden: Stemmen voor of tegen.

Gevolgen stem voor
Als het merendeel instemt met het onderhandelingsresultaat dan betekent dit dat wij de cao zullen ondertekenen. De mening van de leden zijn immers leidend.

Gevolgen stem tegen
Als het merendeel van de leden tegen de cao stemt dan komt er geen cao tot stand. Dit betekent dan ook dat de afspraken uit de huidige cao blijven gelden, en er geen nieuwe afspraken komen. Het is belangrijk om te weten dat het onzeker is wanneer er dan wel een nieuwe cao zal komen.

Let op: het tegen stemmen betekent niet dat er dan niets gebeurd.
Indien er tegen wordt gestemd wordt er een zogeheten 3/4 ledenvergadering georganiseerd. Hierbij wordt onder de aanwezige leden gepeild of zij voor een eventueel 'actietraject zijn'. Van de aanwezige leden moet 3/4 vóór een eventueel actietraject zijn. Vervolgens wordt dan in overleg bekeken welke acties ingezet worden en op welke manier.

Stem uitbrengen

Klik hier om te stemmen!
Jullie kunnen stemmen t/m dinsdag 6 februari 2024

Whatsapp groep BPI

Wil je up to date blijven over de ontwikkelingen bij de BPI over de cao? Meld je aan voor de BPI whatsapp groep! WhatsApp mij op 0681920379 en ik voeg je toe.
Dit zal mij en CNV Vakmensen helpen om jullie te kunnen vertegenwoordigen en snel te kunnen schakelen. Ook is het prettig om elkaar snel op de hoogte te kunnen houden bij eventuele ontwikkelingen.

Cao-online, vragen en opmerkingen                                                                      

Op de cao-pagina kun je ook alles op de voet volgen en daar kan ook iedereen meepraten over de cao, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao BPI kun je vinden op jouw cao-pagina.
Heb je nog vragen, opmerkingen, laat het ons weten!

Maak je collega lid

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

Met vriendelijke groet,

Tossif Alvi, bestuurder CNV Vakmensen
t.alvi@cnvvakmensen.nl
06 81 920 379

 

Downloads