Baksteen cao: concept voorstellenbrief

Afgelopen week heb ik van een aantal leden een mail ontvangen. Daarnaast meerdere leden mogen spreken aan de telefoon. Ben hier echt super blij mee! Ook is er inmiddels een Whatsapp-groep gemaakt van leden die mee willen denken tijdens het cao-proces. Wil jij ook nog aanschuiven? Mail of bel mij dan nog deze week.

Uit de gesprekken met leden heb ik een aantal zaken gehaald die je in het concept voorbij ziet komen. In dit concept staat nog niks over duurzame inzetbaarheid. Aanstaande maandag hebben we weer een bijeenkomst met de werkgroep en willen we weer wat verder komen met dit onderwerp. Het kan dus zijn dat er nog een paar voorstellen komen omtrent duurzame inzetbaarheid. 

Nu is mijn vraag het volgende:

Stuur mij een mail waarin je aangeeft welke 5 zaken voor jou het belangrijkste zijn uit de Concept Voorstellenbrief en mis je nog iets belangrijks in de voorstellen? En, geef aan in hoeverre je betrokken wilt zijn in het hele cao-proces:
  1. Via een nieuwsbrief per mail;
  2. Nieuwsbrief per Whatsapp;
  3. Meedenken via een Whatsapp-groep.
  4. Actief meedoen en meedenken via cao-pagina

Meepraten en reageren

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Ik zie jullie reactie graag tegemoet!

Saskia Spaargaren
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 44 35 97
E  s.spaargaren@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error