Ardagh Glass Benelux: vul de enquête cao-voorstellen 2023 in

De huidige cao van Ardagh Glass Benelux loopt tot 1 april 2023. Inmiddels hebben wij met je werkgever contact gehad om met elkaar in overleg te gaan over een nieuwe cao. De volgende stap is dat wij met jou inhoud geven aan onze cao-voorstellenbrief. Graag nodigen wij je uit om de enquête in te vullen.

Enquête

Voor ons is het uiterst belangrijk om te horen wat jij belangrijk vindt dat wij meenemen in de cao-onderhandelingen. Dat kun je doen door de enquête in te vullen. Het kost niet veel tijd. De enquête kan zowel door leden als niet-leden werkzaam bij Ardagh Glass Benelux ingevuld worden. Let op! Je kunt de enquête tot en met 22 maart 2023 invullen.

Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan

Ontvang je de nieuwsbrief per post of ben je geen lid, dan kun je terecht op de cao-pagina op onze website. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ dan in het zoekveld Ardagh Glass. Hier vind je een tijdsbalk. Bij “ideeën” kan je de enquête invullen.

Jouw input leidt tot de cao-voorstellenbrief

Het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Door het invullen van de enquête heb jij een belangrijke stem in de inzet en prioriteitsstelling van onze cao-voorstellenbrief. CNV Vakmensen vindt het belangrijk ook de mening van je collega te horen die geen lid is. Vandaar dat zowel leden als niet-leden worden uitgenodigd om de enquête in te vullen. Het verschil is dat de leden de voorstellenbrief definitief vaststellen. Vul daarom ook als niet-lid de enquête in. Alvast dank hiervoor.

Nieuwe bestuurder

Op 1 maart 2023 ben ik binnen CNV Vakmensen in een nieuwe functie gestart. Dat betekent dat ik niet meer de cao-onderhandelingen voor jullie ga doen. Inmiddels is er voor mij een nieuwe bestuurder aangenomen. Maar het duurt nog even voordat deze nieuwe collega aan de slag gaat. In de tussentijd neemt mijn collega, Peter Vlaming mij waar. Ik wens Peter, en straks de nieuwe collega, succes bij de komende cao-onderhandelingen.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren en je vraag stellen.


Mede namens Jacco Nieuwenhuizen, cao-delegatielid
Gerard van Cuijk, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2013 4089 / g.vancuijk@cnvvakmensen.nl