Aanvulling op de nieuwsbrief stemmen cao Vlakglas

Gisteren hebben jullie de nieuwsbrief ontvangen met de oproep om je stem uit te brengen over het bereikte onderhandelingsresultaat voor de cao Vlakglas. In de bijlage bij de nieuwsbrief trof je de voorstellenbrief aan van de werkgevers. Ik kreeg hierover van meerdere leden vragen over en zag dat de passage in de nieuwsbrief waarin dat werd toegelicht was weggevallen. De reden dat ik nogmaals de voorstellenbrief van de werkgevers heb meegestuurd is dat niet iedereen die in eerste instantie had ontvangen.

Het geeft aan wat het vertrekpunt is geweest van de werkgevers tijdens de afgelopen onderhandelingen. Je kunt dan zien welke stap er is gezet om te komen tot het uiteindelijke onderhandelingsresultaat dat in de nieuwsbrief staat. 

Mocht je de inzet willen terug lezen waarmee ik namens CNV Vakmensen de onderhandelingen ben in gegaan die kun je teruglezen op deze pagina van de cao Vlakglas. Daar is zoals gezegd ook het onderhandelingsresultaat terug te vinden in de nieuwsberichten. 

Als je nog niet je stem hebt uitgebracht over het onderhandelingsresultaat dan kun je dat hier doen. De stemming sluit op 14 november aanstaande laat dus weten wat je vindt van het resultaat. 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met mij op. 

Vriendelijke groet, 

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen

M: 06 5160 2057
E: h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb jij een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error