Voorstellenbrief cao Vlakglas

In deze nieuwsbrief lees jij alles over de voorstellen en hoe we nu verder gaan in het cao-traject.

De afgelopen periode hebben jullie input aangeleverd voor de voorstellenbrief namens CNVvakmensen voor de cao vlakglas. De voorstellenbrief is naast jullie punten aangevuld met onderwerpen uit het landelijk arbeidsvoorwaardenbeleid van CNVvakmensen. In de bijlage treffen jullie de voorstellenbrief aan zoals die verstuurd is naar de werkgeversdelegatie.

Cao-onderhandelingen

De onderhandelingen starten komende dinsdagavond en we hebben nog een tweede cao overleg moment gepland op maandag 21 november aanstaande. De cao delegatie bestaat naast ondergetekende uit een tweetal leden namens Vandaglas er is ruimte voor meer leden die actief betrokken willen zijn bij de cao onderhandelingen. Heb je interesse of eerst nog vragen laat het me weten. 

 De werkgevers hebben nog geen formele voorstellen gedaan, de vorige voorstellen hebben ze ingetrokken omdat ze zich realiseren dat ze daarmee te ver achter bleven bij de huidige economische ontwikkelingen en de stijgende inflatie. Zodra we de voorstellen van de werkgevers weten zullen we die ook met jullie delen.

Communicatie

Tijdens het onderhandelingstraject willen we jullie ook snel aansluiten op de ontwikkelingen dit willen we doen via een Whatsapp verzendlijst. Hoe werkt dat dan? Om dat mogelijk te maken moet je mijn telefoonnummer opslaan in je telefoon en moet je je eigen telefoonnummer aan mij doorgeven per mail. Je gegevens worden dan niet gedeeld met anderen zoals bijv. bij whatsappgroepen wat een voordeel is van een verzendlijst. Ik hoop dat velen van jullie zich zullen aanmelden, de whatsappberichten kun je ook doorsturen naar collega's die geen lid zijn.

Cao-traject online

Ook kun je het hele cao-traject online volgen en bij alle fases je reacties plaatsen en je vragen stellen. Ook je collega die misschien (nog) geen lid is! Ga hier direct naar de cao-pagina

Samen Sterker maak je collega lid

Met meer leden een grotere invloed op je arbeidsvoorwaarden. Via de website www.cnv-ledenwerven.nl kun je een nieuw lid aanbrengen. Dit kan door zelf  direct een nieuw lid aan te brengen (als je zijn of haar gegevens al hebt) of door deze link te delen met het potentiële nieuwe lid.

Nog vragen en/of opmerkingen?

Heb je nog vragen en/of oplossingen dan kan je altijd terecht op de cao-pagina en ook via h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Met vriendelijke groet, 
mede namens Jan Beijk en Jurgen van der Kuil, kaderleden 

Hank Oomkes
belangenbehartiger/bestuurder CNV Vakmensen

M: 06 5160 2057
E: h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error