LCGlass bijeenkomst op 15 december toelichting onderhandelingsresultaat

Op dinsdag 29 november hebben de vakbonden CNV Vakmensen en FNV onderhandeld met jullie werkgever. Daarbij hebben we een onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao bereikt dat we graag tijdens de 2 ledenbijeenkomsten aan jullie willen toelichten.

Na een zeer constructieve eerste onderhandelingsronde, kunnen wij jullie meteen al dit resultaat positief voorleggen. Na enkele schorsingen hebben we een onderhandelingsresultaat bereikt. Jullie werkgever begrijpt dat in de huidige economische situatie een deel van hun werknemers moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Door de verhoging van het loon probeert Leerdam Crisal Glass een bijdrage te leveren in deze dure tijd. 

Tijdens de aankomende ledenvergadering geven we een toelichting op het bereikte onderhandelingsresultaat. 

Stemmen

Tijdens de raadpleging kunnen jullie stemmen over het resultaat. Net als tijdens de vorige ledenraadpleging zijn ook collega's welkom die geen lid zijn. Collega’s die nog geen lid zijn, kunnen voorafgaand aan de ledenvergadering lid worden en zo deelnemen aan de vergadering. Alleen de aanwezige leden bij de ledenvergadering kunnen stemmen, dus kom en laat je stem horen!

Bijeenkomsten

De (leden)raadplegingen zullen worden gehouden op donderdag 15 december in de oude kantine. De eerste bijeenkomst is van 12.30 uur tot 13.30 uur. De tweede bijeenkomst is van 14.00 uur tot 15.00 uur. 

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen: Cao LCGlass

Maak je collega lid van CNV Vakmensen

Het is de tijd dat werknemers meer invloed krijgen, maar dan moeten er meer werknemers lid worden! Op dit moment is een zeer aantrekkelijk aanbod om lid te worden maar ook voor jou om iemand lid te maken! Het nieuwe lid betaalt voor de eerste 6 maanden totaal maar €20,23 en jij krijgt als aanbrenger een waardebon van €20,00!

Sluit je aan | CNV Vakmensen


Heb je vragen of opmerkingen dan kuj je uiteraard op de cao-pagina terecht maar ook ik ben bereikbaar via deze gegevens. 

Vriendelijke groet, 
mede namens de kaderleden

Hank Oomkes
onderhandelaar CNV Vakmensen
E: h.oomkes@cnvvakmensen.nl | M: 06 5160 2057

Downloads

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error