Al het nieuws

Start cao-onderhandelingen Baksteen Industrie

Op 25 januari 2022 start de cao-onderhandeling voor de cao Baksteen Industrie die met terugwerkende kracht moet ingaan op 1 januari 2022.

Diverse onderwerpen

Er zijn veel onderwerpen die besproken moeten worden in deze nieuwe cao, onder andere waar we het overschot van de 55-regeling aan moeten besteden. Visie van CNV Vakmensen is om de kortingen op de 55-regeling in het verleden te compenseren, zodanig dat er een evenredige verdeling komt tussen alle deelnemers.

Vanuit de voorbereidende enquête hebben wij veel reacties mogen ontvangen, mijn dank hiervoor. Dit heb ik echt nodig om de belangen van werknemers in de Baksteen Industrie goed te vertegenwoordigen en die zaken mee te nemen naar de onderhandelingstafel die leden belangrijk vinden. Hieruit ben ik gekomen tot cao-voorstellen voor de cao Baksteen Industrie 2022-2023. Bijgaand vindt u de voorstellen van CNV Vakmensen en tevens de tegenvoorstellen van werkgevers in de Baksteen Industrie. 

Meepraten en reageren

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan hoor ik deze graag van u. Gebruik hiervoor mijn contactgegevens onderaan deze brief.
Op de cao-pagina kunt u het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of uw vraagstellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Binnen CNV Vakmensen is het gebruikelijk dat aan de onderhandelingstafel een lid deelneemt aan de onderhandelingen. Heeft u hiervoor belangstelling, laat mij dit even weten. Dan wordt u geregistreerd als kaderlid en daarmee deelnemer in de onderhandelingsdelegatie. Alle kosten die u hiervoor maakt, worden vergoed.

Willem Timmer
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 202 957
E  w.timmer@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error