Stemming cao-onderhandelingsresultaat Ardagh Glass

Op woensdag 15 januari 2020 hebben CNV Vakmensen, FNV en De Unie met jullie werkgever een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuwe cao. Omdat Ardagh heeft aangegeven verder geen mandaat te hebben voor verdere verbetering leggen wij het onderhandelingsresultaat neutraal aan jullie voor.

Waarom neutraal?
Wij zijn met elkaar ver gekomen. Op onderdelen zoals Duurzame Inzetbaarheid zijn er stappen gezet, die we als positief bestempelen. Voor wat betreft de geboden loonsverhoging stellen we vast dat deze onder onze loonvraag ligt. In de bijlage treffen jullie het volledige onderhandelaarsakkoord aan.

Ledenvergaderingen
Tijdens de gezamenlijke ledenvergaderingen met FNV lichten wij het onderhandelaarsakkoord toe en beantwoorden wij jullie vragen. De ledenvergaderingen worden gehouden op:

woensdag 29 januari 2020 te Moerdijk (De rode zaal)
1e sessie: 13.30 uur
2e sessie: 14.45 uur

3e sessie: 15.30 uur
maandag 3 februari 2020 te Dongen
1e sessie: 14.45 uur in de kantine
2e sessie: 16.00 uur in ‘t Ruim

Stemmen
Stemmen kan alleen digitaal of schriftelijk tot woensdag 5 februari 2020. Je kunt hier je stem uitbrengen. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kun je ook digitaal via onze website stemmen. Ga hiervoor naar https://www.cnvvakmensen.nl/caos/steen-en-glas De nieuwsbrief vind je op deze pagina. Hierin staat de link naar de stemming.

Gerard van Cuijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 13 40 89
E: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

Downloads