Al het nieuws

Ardagh Glass Benelux: vul de enquête cao-voorstellen 2022 in

De huidige cao van Ardagh Glass Benelux loopt tot 1 april 2022. Inmiddels hebben wij met je werkgever contact gehad om met elkaar in overleg te gaan over een nieuwe cao. De volgende stap is dat wij met jou inhoud geven aan onze cao-voorstellenbrief. Graag nodigen wij je uit om de enquête in te vullen.

Enquête cao 2022

Voor ons is uiterst belangrijk te horen wat jij belangrijk vindt dat wij meenemen in de cao-onderhandelingen. Dat kun je doen door de enquête in te vullen. Het kost niet veel tijd. De enquête kan zowel door leden als niet-leden werkzaam bij Ardagh, ingevuld worden. Let op! Je kunt de enquête tot en met woensdag 9 maart 2022 invullen. Ook kun je op de cao-pagina je ideeën voor de nieuwe cao posten!

Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan.

Ontvang je de nieuwsbrief per post, dan vind je de enquête ook op de cao-pagina.

Jouw input leidt tot de cao-voorstellenbrief 

Het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Door het invullen van de enquête heb jij een belangrijke stem in de inzet en prioriteitsstelling van onze cao-voorstellenbrief. CNV Vakmensen vindt het belangrijk ook de mening van je collega te horen die geen lid is. Vandaar dat zowel leden als niet-leden worden uitgenodigd om de enquête in te vullen. Het verschil is dat de leden de voorstellenbrief definitief vaststellen. Vul de enquête dus in. Alvast dank hiervoor! 

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je tijdens alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. 

Mede namens Jacco Nieuwenhuizen, cao-delegatielid,
Gerard van Cuijk, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2013 4089 / g.vancuijk@cnvvakmensen.nl