Wisseling van de wacht - nieuwe onderhandelaar CNV Vakmensen

In deze nieuwsbrief deelt CNV Vakmensen mee dat er een wisseling van bestuurder plaats zal vinden. Roel van Dijk zal uit de sector verdwijnen en iets anders gaan doen. Anthony Williams zal zijn plaats in gaan nemen.

Met de wisseling van bestuurder verandert er voor jou helemaal niets. CNV Vakmensen zal zich tot het uiterste inspannen om een passende cao voor jou uit te onderhandelen. Daarnaast zal de individuele dienstverlening ook blijven zoals die is.

CNV Vakmensen bedankt voor Roel voor zijn inzet en wenst hem succes met zijn nieuwe taak. Uiteraard wenst CNV Vakmensen Anthony alle succes toe in deze sector.

Even voorstellen

Mijn naam is Anthony Williams, bestuurder/onderhandelaar bij CNV Vakmensen. De afgelopen jaren ben ik de onderhandelaar geweest voor een 9-tal bedrijfscao’s. Daarnaast heb ik namens CNV zitting gehad in diverse werkgroepen, overlegorganen en commissies.

De komende periode staan voor mij in het teken van een kennismaking met de sector en belangrijker: De leden van CNV Vakmensen die werkzaam zijn in de sector. Ik kijk er enorm naar uit om het gesprek met onze leden aan te gaan.

Mocht je vragen hebben over deze wisseling van de wacht, input hebben of anderszins contact willen, dan kun je mij bereiken op onderstaande contact gegevens.

Graag tot snel!

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error