CAO Schilders 'Mijn Carrière'

Ooit wel eens stil gestaan bij jouw loopbaan? En hoe kijk je daar tegen aan? Of vind je dat moeilijk? Weet dat CNV Vakmensen jou daar bij wil helpen. Vanuit Stichting Mijn Carrière heeft CNV Vakmensen James daarbij ingeschakeld om jou te helpen. GRATIS!

James, jouw loopbaancoach

Vanuit CNV Vakmensen is James, jouw loopbaancoach, aangesloten bij Stichting ‘Mijn Carrière’. Zij begeleiden werknemers uit de Schilder branche in hun loopbaan, dus mogelijk ook jou. Dreig je vast te lopen, heb je ambitie, wil je hoofd wel maar je lijf niet, schroom dan niet en neem contact met James op. Het mooie er van is, het kost jou niets! Het is helemaal gratis. Pak dus die kans en meld je aan.

Herhaling

Wellicht is deze oproep een herhaling. Dat kan kloppen, want er is al eerder aandacht voor gevraagd. Als het voor jou niet nodig is, prima, maar mogelijk is heeft een collega het wel nodig. Wijs hem of haar dan op deze mogelijkheid.

Bijlage

Als bijlage bij deze brief zit een flyer van James. Daarin vind je alle informatie die nodig is om jou op weg te helpen, mocht dat nodig zijn.

Tot slot

Uiteraard is het ook mogelijk om meer informatie op te vragen, eer je de stap neemt. Schroom dan niet en benader mij, zodat ik jou eerste de informatie geef die nodig is of jou rechtstreeks doorverwijs naar de juiste persoon binnen James.

 

Roel van Dijk, bestuurder

r.vandijk@cnvvakmensen.nl

06-53384473

Downloads

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf (SAVG) blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.