Al het nieuws

Zomereditie nieuwsbrief "Schaven aan jouw Toekomst"

Heb jij de eerste nieuwsbrief van "Schaven aan jouw Toekomst" al ontvangen? Hiermee kom je precies te weten hoe je lang en plezierig werkt in de meubelindustrie en interieurbouw. Heb je je nog niet ingeschreven en wil je de volgende nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in op www.schavenaanjouwtoekomst.nl
Het project "Schaven aan jouw Toekomst" is speciaal voor medewerkers in de meubelindustrie en interieurbouw opgericht door werknemersorganisaties CNV Vakmensen en FNV, brancheorganisatie CBM en het Expertisecentrum Meubel. Op de website vind je actuele informatie, interviews en een gratis online cursusplatform. Alle medewerkers in de branche die zich willen ontwikkelen door middel van een betaalde cursus, opleiding of training kunnen subsidie aanvragen. 

Heb je de eerste nieuwsbrief nog niet ontvangen? Op de site kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en zo te weten komen hoe je lang en plezierig werkt in de meubelindustrie.


Wil je hulp bij het maken van een keuze voor een opleiding of cursus? Wil je eens met iemand sparren over jouw loopbaan(mogelijkheden), werkplezier of vitaliteit? Vanuit CNV Vakmensen ben ik adviseur van "Schaven aan jouw Toekomst". Ik maak graag een afspraak met jou! In verband met de huidige maatregelen kan dit ook telefonisch of via beeldbellen. Neem hiervoor contact met mij op. 

Sietske Kootstra, 
Vakbondsconsulent / adviseur "Schaven aan jouw Toekomst"
M: 06 51 34 27 09
E: s.kootstra@cnvvakmensen.nl

Downloads