Voorstellen cao TTB: Looptijd en seniorendagen

Op 28 oktober hebben partijen voor de tweede keer met elkaar gesproken over een nieuwe cao. Daar waar de eerste ronde de voorstellen aan elkaar zijn uitgewisseld, hebben partijen nu voor het eerst de voorstellen geanalyseerd en met elkaar besproken.

Dit gaat in goede harmonie, waarbij partijen elkaar aftasten over hoe we tot een nieuwe cao komen.

Het lijkt erop dat we het snel eens zijn over de looptijd van de nieuwe cao: 1 jaar. Wij zijn het hiermee eens vanwege de onzekere toekomst, wie weet of de discussies over stikstof de Tentoonstellingsbouw gaan treffen? Verder spraken we onder andere over de status van de seniorendagen.

Lees het volledige verslag over de onderhandelingen op Je Achterban en laat je reactie achter -> 

Dag van de Standbouwer
Wat ook niet onbelangrijk is, is dat we 3 december weer een dag van de Standbouwer organiseren. Iedereen werkzaam in deze sector is daar welkom. Dit jaar gaan we naar Zoetermeer, waar we te gast zijn bij SnowWorld. Houd deze datum vrij en wijs er je werkgever vast op. Een gevarieerd programma met scholing en workshops waarbij de fun factor ook niet wordt vergeten staat je te wachten.
Meer informatie vind je binnenkort op www.dagvandestandbouwer.nl

Tot slot
Laat mij weten wat er speelt in de sector. Jouw inbreng is van belang voor de cao. Het is jouw cao waar jij iets van mag vinden.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.jeachterban.nl/tentoonstellingsbouw en laat daar jouw reactie achter of neem rechtstreeks contact met mij op.

Roel van Dijk
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 53 38 44 73
E:  r.vandijk@cnvvakmensen.nl