Stem over het cao-akkoord Boerplay

Vorige week hebben wij met je werkgever een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao. Bij deze nieuwsbrief tref je de bijlage cao-onderhandelingsresultaat aan. Daarbij nodigen wij je uit om je stem hierover uit te brengen.

Geen kantinebijeenkomst
Normaliter lichten wij tijdens kantinebijeenkomsten het cao-akkoord toe en beantwoorden wij jullie  vragen. Gezien de coronamaatregelen is het nog niet mogelijk om kantinebijeenkomsten te houden. Vandaar dat wij je met deze nieuwsbrief informeren over het bereikte akkoord.

Vragen
Heb je nog vragen, dan kun je mij een e-mail sturen: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl Wij nodigen zowel leden als niet-leden uit om een vraag te stellen. Je verzoeken je daarbij je gegevens achter te laten zodat wij je terug kunnen bellen mocht dit wenselijk zijn.

Stem uiterlijk 28 maart 2021
Je wordt uitgenodigd om na het doornemen van de bijlage, uiterlijk 28 maart 2021 je stem uit te brengen over het bereikte cao-akkoord. Klik hier om meteen digitaal jouw stem uit te brengen Stemmen is een voorrecht van de leden van vakbonden CNV Vakmensen en FNV. Ben je geen lid dan nodigen wij je toch graag uit ons te laten weten wat jij van de nieuwe cao vindt. Dat kun je ook doen via genoemde link.   Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kun je via het volgende webadres op internet je stem uitbrengen:  http://bit.ly/30PLGQG

Meden namens Peter Verweij en Willem van der Linden,
Gerard van Cuijk, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2013 4089
E g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

Downloads