Al het nieuws

Schaven aan jouw toekomst in de Meubelbranche

Werk jij in de meubelindustrie of interieurbouw? Speciaal voor jou zijn er via www.schavenaanjouwtoekomst.nl veel mogelijkheden om cursussen en opleidingen te doen.

Opleidingen en subsidiemogelijkheden
Kijk op schavenaanjouwtoekomst.nl  welke gratis online cursussen je kan volgen. Hier vind je voorbeelden van cursussen en krijg je meer informatie over hoe je subsidie voor de cursus kan aanvragen. Bij het Expertisecentrum Meubel (ECM) worden opleidingen gegeven die gesubsidieerd zijn. Hieronder tref je opties en meer informatie aan.

Gratis online opleidingen
DISC gedragsstijlentest
Ontdek eenvoudig hoe de vier DISC-gedragsstijlen je voorkeurshouding richting anderen en je dagelijkse gedrag voorspellen. Deze inzichten kunnen je helpen om prettiger en effectiever samen te werken met anderen. Na de test kun je gebruik maken van een gratis coachsessie.  Krijg inzicht in gedrag, effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap. Stuur mij hiervoor een e-mail.

Microsoft Office
Wordt behendig in Microsoft Office. De 4 meest gebruikte programma's, namelijk Word, PowerPoint, Excel en Outlook worden uitgelegd. Of je dit nou gebruikt voor op de werkvloer, op school of voor thuis, deze cursus komt altijd van pas.

Introductie in pensioenen
Hoe staat jouw pensioen ervoor? En hoeveel bouw je eigenlijk op bij je werkgever? In deze cursus leer je alles  over pensioenen, pensioenfondsen, wet- en regelgeving en meer.  
Wil jij op de hoogte gehouden worden over nieuwe cursussen of ben je op zoek naar inspiratie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Opleidingen met subsidie
Ben jij praktijkopleider? Dan is er bijvoorbeeld een 4-daagse opleiding op diverse locaties in Nederland. De opleiding is 100% gesubsidieerd. Of je nu beginnend  of gevorderd leidinggevende of projectleider bent. Kijk voor deze en andere opleidingen op de site van ECM.

Wil je een opleiding volgen die in de lijn ligt van je functie of de branche, dan kun je een verzoek indienen bij ECM voor een vergoeding. Je kunt scholingssubsidie krijgen tot een maximum van € 1.000. Je kunt zelfs €2500 vergoed krijgen als een adviseur van Schaven aan jouw Toekomst jou voorafgaand goedkeuring verleent om een cursus te gaan doen, bijvoorbeeld naar aanleiding van een persoonlijk loopbaan/ontwikkeltraject. Wil je hierover meer informatie? Stuur mij dan een mail of neem telefonisch contact op.

Vragen of wil je hulp bij het maken van de juiste keuze?
Wil je hulp bij het maken van een keuze voor een opleiding of cursus? Wil je eens met iemand sparren over jouw loopbaan(mogelijkheden)? Vanuit CNV Vakmensen ben ik adviseur van Schaven aan jouw Toekomst. Ik maak graag een afspraak met jou! In verband met de huidige maatregelen kan dit ook telefonisch of via beeldbellen. Neem hiervoor contact met mij op.

Sietske Kootstra, adviseur Schaven aan jouw Toekomst
M 06 5134 2709 / s.kootstra@cnvvakmensen