Reminder enquête Meubel: maak kans op een Keuze Cadeaukaart

Meedoen aan de enquête van "Schaven aan jouw Toekomst" kan nog tot 10 mei! Door de enquête in te vullen help je ons inzicht te krijgen in wat jij belangrijk vindt en nodig hebt op het gebied van werkplezier en vitaliteit. Bovendien maak je kans op één van de 50 Keuze Cadeaukaarten met een waarde van € 50,-. Om jou in de toekomst van gerichte en interessante informatie te voorzien en aan te sluiten bij de behoeften van de medewerkers in de sector, hebben wij een enquête opgesteld. Door deel te nemen maak je kans op één van de 50 Keuze Cadeaukaarten t.w.v. € 50,-. Met jouw input help je ons inzicht te krijgen in wat jij belangrijk vindt en nodig hebt. In de enquête stellen wij vragen op het gebied van vitaliteit, werkgeluk en arbeidsomstandigheden.

Link naar de enquête
Vul de enquête in en maak kans op één van de 50 Keuze Cadeaukaarten t.w.v. € 50,-. Deze enquête wordt uitgezet onder alle werknemers in de branche vanuit het project "Schaven aan jouw Toekomst". Stuur deze nieuwsbrief dan ook gerust door naar je collega, ook als deze niet lid is van CNV Vakmensen. 

Doe je mee? Klik op deze link om de enquête meteen digitaal in te vullen. Invullen kost ongeveer 8 minuten en kan tot 10 mei 2021.
Krijg je de nieuwsbrief per post dan kun je met dit webadres op internet ook de enquête invullen: https://bit.ly/3mUi26I Alvast bedankt voor jouw input! 

Project Schaven aan jouw toekomst 
Het project Schaven aan jouw Toekomst is speciaal voor medewerkers in de meubelindustrie en interieurbouw opgericht door werknemersorganisaties CNV Vakmensen en FNV, brancheorganisatie CBM en het Expertisecentrum Meubel. Op de website vind je actuele informatie (https://www.schavenaanjouwtoekomst.nl) interviews en een gratis online cursusplatform. Alle medewerkers in de branche die zich willen ontwikkelen door middel van een betaalde cursus, opleiding of training kunnen subsidie aanvragen. 

Contact
Wil je hulp bij het maken van een keuze voor een opleiding of cursus? Wil je eens met iemand sparren over jouw loopbaan(mogelijkheden), werkplezier of vitaliteit? Vanuit CNV Vakmensen ben ik adviseur van "Schaven aan jouw Toekomst". Ik maak graag een afspraak met jou! In verband met de huidige maatregelen kan dit ook telefonisch of via beeldbellen. Neem hiervoor contact met mij op. 

Sietske Kootstra, 
Vakbondsconsulent CNV VakmensenAdviseur / adviseur "Schaven aan jouw Toekomst"
06 51 34 27 09
E s.kootstra@cnvvakmensen.nl