Onderhandelingsresultaat cao Ardagh Glass Benelux

Op donderdag 14 juli 2022 hebben wij met Ardagh Glass Benelux een onderhandelingsresultaat bereikt over jullie nieuwe cao. Nadat een meerderheid van onze leden tegen het eerdere cao-eindbod had gestemd, heeft jullie werkgever ons opnieuw voor overleg uitgenodigd. Dat heeft ertoe geleid dat er nu een onderhandelingsresultaat (zie bijlagen) ligt, dat wij met een positief advies aan jullie voorleggen.

Ledenvergadering 18 juli 2022

Gezien de vakantieperiode willen wij het onderhandelingsresultaat snel aan jullie voorleggen. Daarom organiseren wij op korte termijn een ledenvergadering. In overleg met jullie werkgever is besloten om per vestiging één vergadering te houden. Je werkgever stelt je in de gelegenheid om tijdens het werk naar deze vergadering te komen.

De ledenvergaderingen vinden plaats op maandag 18 juli 2022:
  • Voor de vestiging Moerdijk: aanvang 10.00 uur in de Rode zaal;
  • Voor de vestiging Dongen: aanvang 15.30 uur in de Ballroom.

Breng je stem uit

Tijdens de ledenvergadering lichten wij het onderhandelingsresultaat aan jullie toe en kunnen jullie je vragen stellen. Vervolgens kunnen de aanwezige leden stemmen over het resultaat. Het is dan ook belangrijk dat jullie deelnemen aan de ledenvergadering. Kun je niet naar de ledenvergadering komen, laat het ons dan weten. Heb je nog vragen dan kun je deze ook stellen.
Je kunt een e-mail sturen naar g.vancuijk@cnvvakmensen.nl of mij bellen: 06 2013 4089.

Zijn er collega’s nog geen lid, dan kunnen ze voorafgaand aan de ledenvergadering lid worden en zo deelnemen aan de vergadering. 

Mede namens Jacco Nieuwenhuizen (cao-delegatielid),

Gerard van Cuijk,  bestuurder CNV Vakmensen                             
M 06 2013 4089 / g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

Downloads