Al het nieuws

Onderhandelingen cao Boer Speeltoestellen van start

De concept cao-voorstellenbrief heb ik aan jullie voorgelegd voor akkoord. De leden die hierop hebben gereageerd zijn akkoord. Dit heb ik jullie werkgever ook laten weten. De definitieve cao-voorstellenbrief gaat als bijlage hierbij. Inmiddels hebben we op 18 en 25 januari verkennende gesprekken met elkaar gevoerd en informatie uitgewisseld. 

Tijdens het eerste gesprek hebben wij onze cao-voorstellen toegelicht en vragen hierover beantwoord. Tijdens het gesprek op 25 januari heeft jullie werkgever ons de nodige achtergrondinformatie gegeven en mogelijke tegenvoorstellen geschetst. Wij hebben gevraagd om deze op papier uit te werken. Over de inhoud hiervan informeren wij jullie te zijner tijd.

Meepraten op cao-pagina

Op de nieuwe website van CNV Vakmensen kun je het hele cao-traject op de voet volgen en ook je mening delen, reageren op anderen of je vraag stellen Ook niet leden zijn hierop welkom. Ga direct naar de cao-pagina Boer Speeltoestellen. Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt, ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan Boer Speeltoestellen in de zoekbalk.

Hoe nu verder?
De volgende afspraak staat gepland op dinsdag 15 februari 2022. Dan kunnen we echt beginnen met de onderhandelingen.

Mede namens, Peter Verweij en Willem van der Linden,

Gerard van Cuijk
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 13 40 89
E:  g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error