Nieuwsbrief Cao Schilders

Donderdag 7 november 2019 is officieel het startsein gegeven voor de lancering van de stichting Mijn Carrière. De stichting zet zich in voor duurzame inzetbaarheid van werknemers die vallen onder de cao voor Schilders-, Afwerking- en Glaszetbedrijf.

CNV Vakmensen heeft er mede voor gezorgd dat dit voor jou mogelijk is. De andere partijen zijn FNV en OnderhoudNL

Geschiedenis
Zoals je wellicht weet, is CNV Vakmensen geen partij meer in de cao waaronder je nu werkzaam bent. Echter, doordat er in het verleden geld over is gebleven, zijn partijen uiteindelijk tot een stichting gekomen, waarin het overgebleven geld uit onder andere de IBR in is gestort. Dit geld is beschikbaar voor jouw loopbaan.

Stichting Mijn Carrière
Stichting Mijn Carrière biedt jou de mogelijkheid, mits je aan de voorwaarden voldoet, dat je financiële ondersteuning krijgt bij adviesgesprekken, loopbaantrajecten en scholing. De voorwaarden zijn, in het kort, dat je minimaal 25 jaar moet zijn, je minimaal 3 jaar in de sector werkzaam bent en je pensioen opbouwt bij BPF Schilders.

Website
Op de website startmijncarrière.nl kun je als werknemer via een loopbaanportaal een vergoeding aanvragen voor dat wat je wilt gaan doen.

James
CNV Vakmensen werkt, evenals andere loopbaantrajecten, samen met James. James is een organisatie die door CNV Vakmensen is opgericht en waar CNV Vakmensen nauw mee samen werkt als het om ontwikkeling en loopbaan gaat.

Via jamesloopbaan.nl kom je op de site en kun je via mijn sector bij de schilders pagina komen. Vul daar je gegevens in en zij nemen contact met je op, zodat je met James aan de slag kunt.

Tot slot
Op http://www.jeachterban.nl/bouw kun je in contact komen met CNV Vakmensen, maar ook met collega’s in het land. Schroom niet daar eens een bezoek aan te brengen. Uiteraard mag je mij ook persoonlijk benaderen.

Roel van Dijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 53 38 44 73
E: r.vandijk@cnvvakmensen.nl

Downloads