Nieuwe vakbondsbestuurder

Voorstellen nieuwe vakbondsbestuurder CNV Vakmensen

Nieuwe vakbondsbestuurder CNV

Binnen CNV Vakmensen hebben personele wisselingen plaatsgevonden. Dat heeft gevolgen voor jullie als leden van CNV Vakmensen werkzaam in de sector vlakglas. Hopelijk vanaf nu stabiliteit in een bekend gezicht vanuit de vakbond.

Mijn naam is Hank Oomkes, een aantal jaar in dienst bij CNV Vakmensen als vakbondsbestuurder. Ik ben cao-onderhandelaar bij een aantal bedrijven in chemie en diverse bedrijven binnen de industrie. Ik ben werkzaam vanuit ons regiokantoor in Zwolle. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-51602057 en via e-mail op h.oomkes@cnvvakmensen.nl. Als je ergens mee zit of je wilt hulp of bepaalde informatie, laat het mij dan vooral weten. Je kunt mij benaderen waar nodig met vragen aangaande je arbeidsvoorwaarden. Bel of stuur mij een Whatsappbericht, zie de bovenstaande gegevens.

Opstarten cao-overleg

De werkgevers hebben ons als vakbonden inmiddels een voorstel gedaan voor de komende cao. We hebben de data voor het overleg nog niet vastgesteld, ik verwacht dat we dit op korte termijn gaan doen. Je kunt binnenkort een korte vragenlijst van me verwachten waarin je kunt aangeven welke onderwerpen voor jouw belangrijk zijn bij de komende cao-onderhandelingen. Op basis van jullie reacties zal ik een voorstellenbrief maken met de inzet voor het cao overleg namens CNV. Het voorstel van de werkgevers stuur ik alvast als bijlage mee met deze mail. Zoals je kunt lezen willen zij alleen een afspraak maken over de loonsverhoging, dat is natuurlijk belangrijk met de huidige hoge inflatie. Al zijn er vast ook nog wel andere punten die belangrijk zijn voor jullie als werknemers in de sector. Geef die door als je de vragenlijst ontvangt. 

Cao online

Heb je nu al ideeën voor de volgende cao? Dan kun je die plaatsen op de cao pagina Cao Vlakglas sector cao | CNV Vakmensen Of wil jij ook als nieuw kaderlid betrokken worden? Laat mij dat weten!

Vragen/opmerkingen
Heb je vragen en/of opmerkingen dan kun je ook ons kaderlid hiervoor benaderen: Jurgen van der Kuil,  jmjvanderkuil@hotmail.com

Uiteraard kun je ook ondergenoemde benaderen via de onderstaande gegevens.

CNV Vakmensen

Hank Oomkes
M: 06 51 20 60 57
E: h.oomkes@cnvvakmensen.nl 

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error