Nieuwe cao Houtverwerkende Industrie: 4% meer loon

Donderdag 7 maart 2019 heeft CNV Vakmensen met Fnv en werkgevers een onderhandelingsresultaat bereikt voor jouw cao Houtverwerkende industrie!
Na de 3e onderhandelingsronde in december lagen werkgevers en vakbonden nog ver uit elkaar. Vanaf januari hebben leden op
verschillende manieren hun ongenoegen daarover geuit. De poortacties vorige week hebben mogelijk druk gegeven. Tijdens de 4e ronde zijn partijen het eens geworden over een onderhandelingsresultaat. Omdat er nog lang gesleuteld moest worden aan een tekst om iedereen in de sector tevreden te stellen, kunnen we nu pas het akkoord presenteren.

In de bijlage kunnen jullie het hele resultaat nalezen.

Stemmen
Jij kunt nu jouw stem geven over dit resultaat. Ook jouw collega's die misschien geen lid zijn mogen hun stem geven. We vinden heel heel interessant om van iedereen te weten hoe hierover gedacht wordt. Maar uitiendlijk zijn alleen de stemmen van onze leden geldig voor het eindresultaat. Dat is je recht als lid.

Hierbij de link naar de stemming.  

Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.jeachterban.nl/houtverwerkende-industrie/ om je stem te geven. Wil je in het vervolg ook alles per mail ontvangen? geef dan je e-mailadres snel door.

Roel van Dijk
Cao onderhandelaar

ps. Iedereen verdient een goed pensioen. Daarom is 18 maart landelijke actiedag. Meld je aan voor een protestbijeenkomst bij in jou de buurt op: cnvvakmensen.nl/18maart.

Downloads