Management Ardagh sorteert via mail voor op onderhandelingen

Veel boze reacties op interne mail van management.

Woensdag 10 mei hebben jullie van het managementteam van Ardagh een interne memo ontvangen.
Deze mail heeft blijkbaar veel bij jullie losgemaakt. Ik heb van jullie uit zoveel reacties van ongenoegen over de inhoud van deze mail ontvangen, dat ik van mening ben hierop te moeten reageren.

Het management noemt percentages van gemiddelde loonstijgingen en zegt in hun voorstel rekening te houden met de hoge inflatie waarmee we allemaal te maken hebben.
Jullie kritiek richt zich voornamelijk op het feit dat velen onder jullie je hierdoor onder druk gezet voelen.
Ik ben het met jullie eens dat het management voorsorteert op de komende onderhandelingen. Het is prima dat ze dit doen maar deze reactie had op ons als onderhandelaars gericht moeten zijn, men had jullie hier niet lastig mee moeten vallen.
Het is aan het management wanneer en wat men met jullie communiceert, maar deze informatie is onderdeel van de onderhandelingen en het is wel zo netjes dit binnen de onderhandelingskamer te houden!

Tenslotte wil ik nog aangeven dat de onvoorziene omstandigheden, waardoor de afspraak van 4 mei niet door kon gaan, familie omstandigheden bij FNV collega Celil Coban waren. Celil is ervan op de hoogte dat ik de reden van zijn afwezigheid met jullie deel.

Woensdag 24 mei gaan we opnieuw aan tafel.

We blijven positief, ook wij hebben er vertrouwen in dat we er dan uitkomen.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Ardagh Glass kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga diret naar jouw cao-pagina.
Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Ardagh Glass in het zoekveld.
Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Peter Vlaming
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5329 5256
p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error