Al het nieuws

Ledenbijeenkomsten Libbey

In het najaar zullen de cao onderhandelingen weer van start gaan. Voorafgaande aan de cao onderhandelingen organiseert CNV Vakmensen leden bijeenkomsten waar jij je input kunt geven voor de cao voorstellen.

Cao onderhandelingen
Tijdens de ledenbijeenkomsten willen we het CNV arbeidsvoorwaardenbeleid toelichten en van jullie horen wat jullie van belang vinden voor de cao. Onderwerpen waar we het over moeten hebben zijn: veiligheid, gezond langer doorwerken, werkdruk, loon, enz.

Duurzame inzetbaarheid
Op het vlak van duurzame inzetbaarheid ligt er een advies uit 2019. Dit advies is in der tijd gemaakt door een werkgroep waarin Libbey en vakbonden zaten. Tijdens de bijeenkomsten zullen we het advies bespreken en hoor ik graag van jullie welke zaken uit het advies wel en welke niet in de cao voorstellen moeten komen.

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten zijn op 31 augustus in de Showroom. De eerste bijeenkomst is om 12.45 en de tweede bijeenkomst is om 14.00. Wij zien je graag bij een van deze bijeenkomsten. Mocht je echt niet kunnen dan kun je mij ook je ideeën voor de nieuwe cao mailen.

Agostino Di Giacomo Russo
Bestuurder CNV Vakmensen
T 06 478 26 875