Ledenbijeenkomst & stemming resultaat BPL Pensioen

Werkgevers in de agrarische en groene sector hebben met vakbonden op 2 december een onderhandelingsresultaat bereikt over een stijging van de pensioenpremie en de verdeling hiervan tussen werkgevers en werknemers voor BPL Pensioen. We maken met dit onderhandelingsresultaat de VPL-rechten definitief.

In de bijlage tref je de tekst van het onderhandelingsresultaat en de complete gezamenlijke nieuwsbrief aan.

Uitnodiging ledenvergadering 12 december
Wil je meer weten over het onderhandelingsresultaat, een nadere toelichting op krijgen en vragen stellen, dan nodigen we je uit voor de gezamenlijke ledenvergadering van FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen op donderdag 12 december a.s.

Programma en de locatie voor de ledenvergadering van 12 december
Locatie: Postillion Hotel Utrecht Bunnik, adres is Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik.
18.00 inloop met soep en broodjes
19.00 start van de meeting
21.00 afronding bijeenkomst.

Klik hier om je aan te melden of stuur vóór 12 december een e-mail aan: secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl (onder vermelding van BPL-bijeenkomst Bunnik 12-12-19).

Stemming
Stemmen over het onderhandelingsresultaat kan uiterlijk tot 18 december. Op de ledenvergadering van 12 december van FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen wordt een nadere toelichting gegeven op het onderhandelingsresultaat. Of je nu naar de bijeenkomst komt voor een toelichting of niet, je kunt uiterlijk 18 december je stem uitbrengen.
Klik hier om meteen digitaal te stemmen.

Wil je eerst naar de ledenvergadering en daarna stemmen, dan kan dit ook met dezelfde link, tot uiterlijk 18 december 2019. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je gebruikmaken van het bijgevoegd stemformulier.

Namens Marjolein Dubbelaar en Patrick Meerts, FNV Agrarisch Groen
Jaap Bosma en Jeroen Warnaar, CNV Vakmensen
E j.warnaar@cnvvakmensen.nl
M 06 2035 4990

 

 

Downloads