Al het nieuws

Houding werkgevers Bouw onacceptabel. Teken de petitie!

Gisteren stuurde ik jullie de nieuwsbrief met mijn teleurstelling over de houding van de werkgevers aan de onderhandelingstafel Bouw. Die teleurstelling maakt inmiddels plaats voor verontwaardiging en boosheid.

Jouw mening telt

Op Je Achterban en in mijn mailbox krijg ik namelijk veel reacties van jullie die dat gevoel aanwakkeren. Daarom snel na gisteren nog een bericht van mij om nog wat actiever een peiling te houden onder de werknemers. Jouw mening telt.

Het is drukker dan ooit in de bouw. En corona of niet, jullie werken gewoon keihard door. Als dank voor jullie inzet krijgen jullie nu deze houding van de werkgevers. Ze zetten de hakken in het zand en willen geen centimeter onze kant opkomen. En wij vragen geen onredelijke dingen. Wij vinden die houding van werkgevers onfatsoenlijk en weinig respectvol richting jullie, de werknemers!

Teken de petitie

Vind jij dit ook? Teken dan uiterlijk 4 mei om 12.00 uur de petitie. Ik neem de reacties (anoniem) mee naar de werkgevers. Stuur deze mail ook door aan je collega's! De nieuwsbrief van gisteren en alle eerdere berichten in dit cao-traject kun je terug vinden op Je Achterban. 

<< TEKEN DE PETITIE >>