Hoeveel loonsverhoging verdient de cao Meubel?

De huidige cao loopt op 31 december af. Dat betekent dat het weer tijd wordt om de cao onderhandelingen op te starten. Daarom wil CNV Vakmensen weten hoeveel loonsverhoging jij erbij zou moeten krijgen en welke arbeidsvoorwaarden verbeterd moeten worden. Doe daarom mee met onze enquête!

In november starten de cao onderhandelingen voor de nieuwe cao Meubel, jouw cao. CNV Vakmensen wil graag weten wat jij wilt veranderen in de cao, zodat wij goede voorstellen kunnen doen.

Enquête
CNV Vakmensen start de cao onderhandelingen natuurlijk met een voorstellenbrief waarin al onze voorstellen voor een nieuwe cao komen te staan. Om tot goed voorstellen te komen, is het belangrijk dat wij weten wat jij vindt! Daarom hebben we een enquête opgesteld en vragen wij aan jou om deze in te vullen. Dat kan hier tot en met donderdag 3 oktober 2018. Ontvang je de brief per post scan de bijgevoegde QR code met je mobiele telefoon om direct de enquête in te kunnen vullen.

Natuurlijk kan je de enquête ook delen met jouw collega’s. Doe dat ook vooral, CNV Vakmensen vindt het namelijk belangrijk om te weten wat iedereen vindt.

Heb je meer ideeën dan je kwijt kunt in de enquête? Stuur dan een e-mail naar ons! Hier kun je dan van maken: Deel deze op deideeënpagina of stuur mij een e-mail. Met deze link: https://www.jeachterban.nl/meubelindustrie/cao-2020/i/ideeen#

Aan de hand van de uitslagen van de enquête worden de cao voorstellen van CNV Vakmensen opgesteld. Vanzelfsprekend wordt die ook met jou gedeeld.

Nu is het tijd om lid te worden!
Zoals hierboven gezegd komen de cao onderhandelingen eraan. Altijd een spannend traject. Om te zorgen dat jij straks mee mag beslissen over jouw arbeidsvoorwaarden, is nu het moment om lid te worden. Schrijf je dus nu in door hier te klikken.

Vragen?
Schroom niet en neem contact met mij op!

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 – 22 39 29 64
E: s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl

Downloads