Geen collectieve acties vanuit CNV Vakmensen voor een goede cao ENCI

Met jullie directie konden we niet tot een overeenstemming konden komen voor een goede cao. Om deze reden hebben wij via een driekwartstemming gevraagd of jullie bereid zijn tot collectieve acties. De uitslag van de stemming maakt ons duidelijk dat hier onvoldoende draagvlak voor is.

Uitslag

Een driekwartstemming houdt in dat meer dan 75% van de leden die hebben gestemd vóór acties moeten zijn. Het resultaat van deze stemming is dat dit niet gehaald is. Voor ons is dat een graadmeter dat wij als CNV Vakmensen niet overgaan tot het versturen van een brief met ultimatum aan werkgever.

Hoe verder

De leden van FNV hebben aangegeven wel tot collectieve acties over te gaan. Het ultimatum dat FNV aan werkgever heeft gesteld loopt af op vrijdag 25 november 2022 om 17.00 uur. Daarna wordt duidelijk hoe het traject verder gaat. Wij blijven aan de zijlijn staan om FNV de ruimte te geven voor het door hen te lopen traject.

Als er meer informatie bekend is over de voortgang van het cao-traject informeren wij jullie hierover.
Heb jij over het bovenstaande vragen neem dan gerust contact met mij op. Mijn bereikbaarheidsgegevens vind je onderaan de nieuwsbrief.

Meepraten over jouw cao

Wil je reageren of heb je een vraag? Houd de cao-pagina op onze website in de gaten. Hier kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao:

 Cao ENCI | CNV Vakmensen 


Gerard van Cuijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 20134089
E g.vancuijk@cnvvakmensen.nl 

Heb jij een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error