Al het nieuws

Denken en rekenen voor nieuwe cao Bouw & Infra

Op dinsdag 23 juni hebben we weer onderhandeld over een nieuwe cao bouw en infra. We hebben nu goed in kaart gebracht op welke onderdelen cao partijen afspraken met elkaar willen maken.

We zijn uiteen gegaan met veel huiswerk: nadenken, uitwerken, doorrekenen en bespreken van de oplossingsrichtingen. De uitdagingen zijn nog fors om uiteindelijk tot een cao akkoord te komen.

Om de voortgang van dit lastige proces niet in gevaar te brengen kunnen we op dit moment inhoudelijk niet verder ingaan op genoemde oplossingsrichtingen. Komende vrijdag komt de cao Commissie van CNV Vakmensen (werkende leden onder de cao) bij elkaar om de juiste richting te bepalen.

Hoe nu verder?
Maandag 29 juni worden de cao onderhandelingen voortgezet. Aansluitend praten we jullie uiteraard inhoudelijk verder bij over de ontwikkelingen.

Blijf meedenken en meepraten
Op de cao tijdlijn van Je Achterban kun je alle ontwikkelingen binnen het cao onderhandelingstraject volgen.  Ook kun je met elkaar in gesprek gaan, vragen stellen en je mening geven.

Ga direct naar Je Achterban

Let op jezelf en elkaar
Het is een gekke tijd. Samen komen we deze tijd beter door dan alleen! Let daarom goed op elkaar. Wij als CNV Vakmensen blijven jouw belang behartigen. Zodra er meer is te melden hoor jij van ons.

Gijs Lokhorst
Cao onderhandelaar Bouw & Infra