Wat wil jij in de nieuwe voor de Houthandel?

Vorig jaar hebben is er een nieuwe cao afgesloten, met een looptijd van 1 jaar. Deze cao voor de houthandel loopt op 31 maart af. Dit betekent dat wij in maart 2023 de onderhandelingen voor een nieuwe cao zullen starten. CNV Vakmensen wil daarom graag weten wat jij belangrijk vindt bij een nieuwe cao. Vul daarom onze enquête in.

Enquête

CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt bij de cao-onderhandelingen. De onderhandelingen beginnen altijd met het uitwisselen van voorstellenbrieven. In die voorstellenbrieven staan de ledenvoorstellen van CNV Vakmensen voor een nieuwe cao. Daarom peilen wij wat jij belangrijk vindt.

De enquête kan je hier invullen tot en met 8 maart 2023! Doe dat dus vooral, dan nemen wij jouw ideeën mee.
Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je de enquête vinden op de cao pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos  en type Houthandel in het cao zoekveld. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief; daarin staat de link om te stemmen.

Onderhandelingsdata

De afgelopen jaren zien we dat onderhandelingen onnodig langzaam gaan en maanden kunnen duren. Gezien deze extreem langdurige cao-onderhandelingen van de afgelopen jaren hebben wij als vakbonden aan de werkgevers voorgesteld om in februari en maart 2022 wekelijks onderhandelingen in te plannen. Als CNV Vakmensen willen wij namelijk spoedig tot een cao komen. Het liefst voordat de huidige cao verloopt. Helaas is dit niet gelukt vanwege de grootte van de  werkgeversdelegatie die bestaat uit 11 onderhandelaren, welke niet allemaal tegelijk aanwezig kunnen zijn. Wij wachten ondertussen nog steeds op data van de werkgevers vanuit VVNH (de werkgeversvakbond).

Samen staan we sterker, word lid van een vakbond!

CNV Vakmensen strijdt samen met haar leden voor jouw nieuwe cao RFH. Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk collega’s lid worden van de vakbond. Samen staan we sterker! 
Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online

Online kun jij al je vragen kwijt, al het nieuws volgen over dit cao-traject en ook reageren. Ga hier naar de cao-pagina.

Souleiman Amallah  
Onderhandelaar CNV Vakmensen
E:  s.amallah@cnvvakmensen.nl
M: 06 – 20 52 22 11

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error